Metroul circulă pe un singur fir între Piaţa Sudului şi Berceni

Metrorex informează că vineri, începând cu ora 12.10, circulaţia a fost reorganizată pe Magistrala 2 Berceni-Pipera, ca urmare a lipsei de tensiune pe şina a-III-a la staţia Piaţa Sudului.

990 afișări
Imaginea articolului Metroul circulă pe un singur fir între Piaţa Sudului şi Berceni

Metroul circulă pe un singur fir între Piaţa Sudului şi Berceni

Pe distanţa Piaţa Sudului – Berceni circulaţia se desfăşoară în sistem pendulă, iar pe relaţia Pipera –Piaţa Sudului circulaţia se desfăşoară normal.

Angajaţii Metrorex intervin în aceste momente pentru remedierea situaţiei şi reluarea circulaţiei în condiţii normale.

„Călătorii sunt informaţi despre reorganizarea circulaţiei prin sistemul de sonorizare din staţii şi nivel vestibul. Menţionăm că circulaţia şi siguranţa călătorilor nu au fost puse în pericol în niciun moment. Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, transmite Metrorex.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici