Microbuz cu 16 persoane la bord, implicat într-un accident pe DN 72, în Prahova

Un microbuz cu 16 persoane la bord a fost implicat într-un accident, miercuri seara, pe DN 72, în Ariceştii Rahtivani, după ce a intrat în coliziune cu un TIR încărcat cu sfeclă şi un autoturism. Traficul în zonă este blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

355 afișări
Imaginea articolului Microbuz cu 16 persoane la bord, implicat într-un accident pe DN 72, în Prahova

Microbuz cu 16 persoane la bord, implicat într-un accident pe DN 72, în Prahova

Accidentul s-a produs pe DN72, în comuna Ariceştii Rahtivani, sat Stoeneşti, din judeţul Prahova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, impactul a avut loc între un autoturism, în care erau două persoane, un microbuz în care se aflau 16 persoane şi un TIR încărcat cu sfeclă.

“Din autoturism o persoană a fost încarcerată. A suferit traumatisme la picioare dar este conştientă. În microbuz erau 16 persoane, nu au leziuni”, a declarat Vasiloae.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de la ambulanţă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a se stabili cauza acestui accident.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul în zona accidentului este blocat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici