Microbuz cu 24 de pasageri, răsturnat pe DN 67, în judeţul Vâlcea

Un microbuz în care se aflau 24 de pasageri s-a răsturnat, sâmbătă, pe DN 67, în localitatea Măldăreşti, judeţul Vâlcea. Nu sunt victime, însă circulaţia rutieră este restricţionată.

87 afișări
Imaginea articolului Microbuz cu 24 de pasageri, răsturnat pe DN 67, în judeţul Vâlcea

Microbuz cu 24 de pasageri, răsturnat pe DN 67, în judeţul Vâlcea

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe DN 67, în localitatea Măldăreşti, judeţul Vâlcea, şoferul unui microbuz de transport persoane în care se aflau 24 pasageri a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Nu s-au înregistrat victime, însă circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici