Microbuz cu muncitori care lucrau la autostradă, implicat într-un accident în judeţul Hunedoara | FOTO

Patru persoane au fost rănite, luni dimineaţă, într-un accident rutier, la ieşirea din localitatea Ilia, judeţul Hunedoara. Şoferul unui microbuz în care erau muncitori care lucrează la autostrada Lugoj-Deva a pierdut controlul volanului şi s-a oprit într-un copac, transmite corespondentul MEDIAFA

354 afișări
Imaginea articolului Microbuz cu muncitori care lucrau la autostradă, implicat într-un accident în judeţul Hunedoara | FOTO

Microbuz cu muncitori care lucrau la autostradă, implicat într-un accident în judeţul Hunedoara

Din primele cercetări, accidentul în care patru muncitori aflaţi în microbuz au fost răniţi, s-a produs după ce şoferului i s-a făcut rău la volan.

„Accidentul rutier a avut loc la ieşire din Ilia spre Bretea Mureşană, fiind implicat un microbuz cu muncitori de la autostradă. Patru victime au fost duse la UPU, bărbaţi, cu contuzii membre inferioare şi superioare, traumatisme craniene. Sunt conştienţi, cooperanţi", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

În microbuz se aflau muncitori care, luni dimineaţa, se îndreptau spre locul de muncă. Aceştia lucrează la autostrada Lugoj-Deva.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

„În jurul orei 06.20, pe DJ 706A, între Ilia şi Bretea Mureşană, un microbuz cu muncitori a lovit un copac, din cauza faptului că şoferului i s-a făcut rău la volan. Patru victime sunt transportate la spital.Traficul nu este blocat", a spus Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici