Mihai Atănăsoaei, noul prefect al Capitalei

Mihai Atănăsoaei, consilier în Consiliul General al municipiului Bucureşti (CGMB), candidat din partea PDL la alegerile parlamentare din 2008, a fost numit de Guvern în funcţia de prefect al Capitalei.

108 afișări
Imaginea articolului Mihai Atănăsoaei, noul prefect al Capitalei

Mihai Atănăsoaei, noul prefect al Capitalei

Mihai Cristian Atănăsoaei a candidat din partea PDL la alegerile parlamentare de anul trecut, pentru un mandat de deputat în Bucureşti, dar nu a reuşit să intre în Parlament.

Potrivit declaratiei de avere, aflată pe site-ul Primăriei Bucureşti şi completată în iulie 2008, Mihai Cristian Atănăsoaei are o casă în Corbeanca (judeţul Ilfov), cu o suprafaţă de 386 de metri pătraţi, cumpărată în 2006, şi un teren intravilan de 605 metri pătraţi, în aceeaşi localitate, achiziţionat în acelaşi an.

Noul prefect al Capitalei are trei depozite bancare, două dintre ele deschise în 2005 la Credit Europe Bank, unul în valoare de 65.000 de euro şi celelălalt de 410.000 de lei, şi un altul de 90.000 lei la Alpha Bank.

De asemenea, Atănăsoaei a contractat în 2006 un credit în valoare de 130.000 euro la Banca Comercială Română, scadent în 2031, şi unul de 34.300 de lei la aceeaşi bancă, tot din 2006, care trebuie rambursat până în 2016.

Potrivit declaratiei de avere, noul prefect al Capitalei a avut anul trecut un venit total de 1,2 milioane lei în urma activităţii desfăşurate în cadrul propriului birou notarial, şi de 64.800 de lei pentru funcţia de purtător de cuvânt al Uniunii Nationale a Notarilor Publici din România (UNNPR).

Potrivit declaraţiei de interese, completată tot în iulie 208, Atănăsoaie este purtător de cuvânt şi secretar al UNNPR, precum şi membru în Biroul Permanent al PDL- Sector 2.

În urmă cu o săptămână, noul prefect a susţinut examenul pentru intrarea în categoria funcţionarilor publici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici