Mihai Chiţac a revenit în Penitenciarul Jilava vineri

Fostul general Mihai Chiţac a revenit, vineri, la ora 11.00, în Penitenciarul Jilava pentru a ispăşi condamnarea de 15 ani de închisoare primită în dosarul revoluţiei de la Timişoara, condamnatul fiind eliberat în 18 septembrie, pe o perioadă de trei luni, din motive medicale.

18 afișări
Imaginea articolului Mihai Chiţac a revenit în Penitenciarul Jilava vineri

Mihai Chiţac a revenit în Penitenciarul Jilava vineri (Imagine:Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Fostul general Mihai Chiţac s-a prezentat la penitenciar, vineri, la ora 11.00, comisia de specialitate stabilind că acesta ar trebui să stea în Spitalul Penintenciar Jilava, din cauza stării de sănătate, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Johana Popescu.

Vineri după-amiază, după finalizarea formalităţilor, acesta va fi încarcerat în Spitalul Penitenciar.

Avocata lui Chiţac, Alice Drăghici, declara luni, că în 18 decembrie clientul ei este nevoit să revină la penitenciar pentru reîncarcerare, potrivit deciziei Curţii Militare de Apel, prin care i s-a întrerupt pedeapsa pentru o perioadă de trei luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici