Mihai Chiţac, supus unei biopsii, medicii suspectează că ar avea cancer în zona gâtului

Fostul general Mihai Chiţac a fost supus mai multor investigaţii medicale, printre care şi o biopsie, după ce medicii au suspectat că acesta ar putea avea cancer în zona gâtului.

43 afișări
Imaginea articolului Mihai Chiţac, supus unei biopsii, medicii suspectează că ar avea cancer în zona gâtului

Mihai Chiţac, supus unei biopsii, medicii suspectează că ar avea cancer în zona gâtului (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Chiţac a fost dus pentru scurt timp la Spitalul Elias din Capitală, pentru efectuarea biopsiei, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

După această investigaţie, fostul general a fost readus la Spitalul Clinic de Urgenţă "Floreasca", unde a fost internat în 15 februarie, în vederea unei intervenţii chirurgicale.

Medicii aşteaptă rezultatul biopsiei pentru a stabili care va fi conduita terapeutică viitoare, potrivit surselor citate.

Fostul general a părăsit, în în 15 februarie, Spitalul Penitenciarului Jilava, câteva ore mai târziu, fiind internat la Spitalul Floreasca.

Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti a decis, în 12 ianuarie, ca Mihai Chiţac să fie eliberat din penitenciar pentru două luni, începând din 15 februarie. Decizia a fost contestată la Curtea Militară de Apel, instanţă care a aprobat în final punerea în libertate a fostului general.

În 16 octombrie 2008, judecătorii instanţei supreme i-au condamnat pe generalii (r) Mihai Chiţac şi Victor Athanasie Stănculescu la câte 15 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav pentru evenimentele de la Timişoara din decembrie 1989, ei fiind şi degradaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici