Mihai Fifor, despre Ioan Buda, trimis şef la Poliţia de Frontieră: Tehnic, s-a întors de unde plecase

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a declarat, joi, că Ioan Buda s-a întors la conducerea Poliţiei de Frontieră după ce a fost demis de la şefia Poliţiei Române, pentru că, potrivit legii, s-a întors pe postul pe care-l deţine, fiind doar împuternicit la comanda IGPR.

4384 afișări
Imaginea articolului Mihai Fifor, despre Ioan Buda, trimis şef la Poliţia de Frontieră: Tehnic, s-a întors de unde plecase

Mihai Fifor, despre Ioan Buda, trimis şef la Poliţia de Frontieră: Tehnic, s-a întors de unde plecase

"Chestorul Ioan Buda era la comandă la Poliţia Română prin împuternicire, chestorul Buda în momentul în care nu a mai fost pe poziţie, tehnic s-a întors de unde plecase.Vom vedea ce vom face, dar în momentul acesta, conform legii, s-a întors pe postul pe care-l deţine", a declarat Mihai Fifor, întrebat de jurnalişti de ce Ioan Buda s-a întors şef la Poliţia de Frontieră.

În urma scandalului de la Caracal, privind modul de intervenţie al poliţiştilor şi procurorilor, au fost demis mai multe persoane aflate pe funcţii de conducere, vineri fiind demis de la conducerea Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, care s-a întors pe funcţia sa anterioară, de şef al Poliţiei de Frontieră.

Ulterior, marţi, ministrul de Interne, Nicolae Moga, a anunţat că se retrage din funcţie.

Ca interimar la MAI a fost numit Mihai Fifor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici