Mihai Ghezea, cercetat în libertate în cazul şantajării lui Ioan Niculae

Patronul ziarului "Atac la persoană", Mihai Ghezea, va fi cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat de şantajarea lui Ioan Niculae, patronul Holdingului InterAgro şi al echipei de fotbal Astra Ploieşti, instanţa respingând propunerea procurorilor privind arestarea preventivă.

113 afișări
Imaginea articolului Mihai Ghezea, cercetat în libertate în cazul şantajării lui Ioan Niculae

Mihai Ghezea (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Mihai Gezea a fost adus joi dimineaţă la sediul Judecătoriei Sectorului 4 unde procurorii parchetului de pe lângă această instanţă au cerut unui judecător arestarea preventivă a lui pentru şantaj.

Instanţa a respins cererea procurorilor, astfel că Ghezea a fost lăsat în libertate.

Decizia poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

Patronul ziarului "Atac la persoană" a fost reţinut de procurori, în urmă cu o zi, fiind acuzat că l-ar fi şantajat printr-un contract de publicitate pe Ioan Niculae, patronul Holdingului InterAgro şi al echipei de fotbal Astra Ploieşti.

Mihai Ghezea a fost ridicat, miercuri, din Piaţa Rosetti, unde lua masa cu deputatul Adrian Rădulescu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Sursele judiciare au precizat Ghezea este interceptat de către anchetatori de la începutul lunii septembrie, astfel că telefonul său era ascultat inclusiv la momentul ridicării sale. Frecvent, Ghezea şi Rădulescu discutau despre situaţia de la Agenţia Domeniilor Statutului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici