Mihai Mălaimare: Jandarmii l-au ameninţat pe băiatul meu, fără motiv, în timpul protestelor

Mihai Mălaimare, membru al CNA, a declarat, joi, că băiatul său în vârstă de 19 ani a fost "ameninţat" şi "luat de gât" de jandarmi fără niciun motiv, în zona Pieţei Universităţii, unde se desfăşura un miting de protest, acesta aflându-se în zonă pentru că fusese la meditaţii la profesorul lui.

462 afișări
Imaginea articolului Mihai Mălaimare: Jandarmii l-au ameninţat pe băiatul meu, fără motiv, în timpul protestelor

Mihai Mălaimare: Jandarmii l-au ameninţat pe băiatul meu, fără motiv, în timpul protestelor (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Mihai Mălaimare a făcut aceste afirmaţii în şedinţa de joi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), în cadrul discuţiilor despre o reclamanţie depusă de Ministerul Administraţiei şi Internelor cu privire la modul în care televiziunile Antena 3 şi România TV au reflectat în emisiunile lor mitingurile din ultima perioadă din Bucureşti.

Astfel, Mihai Mălaimare a relatat ce i s-a întâmplat băiatului său cel mic, aflat în Piaţa Universităţii, în contextul în care în respectiva zonă se desfăşura un miting, supravegheat de jandarmi.

"L-au luat pe băiatul meu, care venea de la meditaţii, şi l-au ameninţat (...). L-au luat de gât, i-au luat buletinul", a spus Mihai Mălaimare, precizând că băiatul lui se afla în zona Facultăţii de Arhitectură din Piaţa Universităţii întrucât acolo locuieşte profesorul lui.

"Băiatul meu nu avea decât pixul în buzunar şi o carte de poezii, pentru că traduce o carte a unui american", a spus Mihai Mălaimare. El a mai spus că băiatul lui nu a depus plângere. "M-am bucurat că nu l-au bătut", a mai spus Mălaimare, precizând că este inadmisibil un astfel de comportament din partea jandarmilor.

Întrebat de MEDIAFAX, Mihai Mălaimare nu a precizat în ce dată a avut loc incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici