Mihai Stoica s-a prezentat la DNA

Mihai Stoica, fost director al clubului de fotbal Oţelul Galaţi şi actual preşedinte la Unirea Urziceni, s-a prezentat, miercuri la prânz, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), în dosarul privind transferurile de fotbalişti în care este acuzat alături de alţi oameni de fotbal.

31 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica s-a prezentat la DNA

Mihai Stoica s-a prezentat la DNA (Imagine: Mediafax Foto)

Mai multe persoane acuzate în acest dosar au fost chemate de procurori la DNA pentru a li se prezenta materialele de urmărire penală.

În urmă cu o zi, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie le-au prezentat fostului impresar Ioan (Giovani) Becali şi lui Gheorghe Neţoiu, fost acţionar la FC Dinamo, materialele de urmărire penală în dosarul privind transferurile de fotbalişti.

Neţoiu a declarat că este acuzat în cazul transferului lui Dan Alexa. Acesta a precizat că în cursul săptămânii viitoare va depune, prin avocatul său, un memoriu la DNA prin care va răspunde problemelor ridicate de procurori în ceea ce priveşte transferul jucătorului Dan Alexa la un club din China.

Acesta a precizat că prin acest memoriu nu se plânge de procurori, ci doar doreşte să îi lămurească cu privire la mai multe aspecte tehnice privind transferul acestui jucător.

Fostul impresar Ioan (Giovani) Becali a refuzat să facă declaraţii în legătură cu prezenţa sa la DNA.

Şi impresarul Victor Becali a revenit, marţi, la DNA, după ce în urmă cu o zi procurorii anticorupţie i-au prezentat acuzaţiile în acest dosar.

În zilele următoare sunt aşteptaţi să vină la DNA şi Gheorghe Popescu, Jean Pădureanu şi Cristian Borcea.

Procurorii DNA anchetează transferurile unor fotbalişti în străinătate din perioada 1990-2005, în acest caz fiind vizaţi mai mulţi oameni de fotbal.

În acest dosar al transferurilor de fotbalişti, până în prezent, au fost audiaţi de procurorii anticorupţie mai mulţi conducători de cluburi, impresari şi fotbalişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici