Mii de locuitori ai Sibului, fără apă din cauza unei avarii la o conductă. Se intervine pentru remedierea situaţiei

Circa 6.000 de sibieni au rămas, marţi, fără apă, din cauza unei avarii la o conductă de transport dintr-un cartier de blocuri. Defecţiunea afectează şi două cartiere noi din Cisnădie şi Şelimbăr, transmite corespondentul MEDIAFAX.

109 afișări
Imaginea articolului Mii de locuitori ai Sibului, fără apă din cauza unei avarii la o conductă. Se intervine pentru remedierea situaţiei

Mii de locuitori ai Sibului, fără apă din cauza unei avarii la o conductă. Se intervine pentru remedierea situaţiei

Potrivit purtătorului de cuvânt al Apă-Canal Sibiu, Thomas Roth, circa 6.000 de oameni sunt afectaţi de avaria care s-a produs la conducta de transport DN 600, din zona Aleea Streiu, din Sibiu.

„Se sistează furnizarea apei pentru abonaţii din perimetrul cuprins între Calea Cisnădiei - strada Rahovei - Valea Săpunului până în prelungirea Mihai Viteazul şi din Cartierul Arhitecţilor, din Cisnădie. În zona Mall şi zona străzii Doamna Stanca, din comuna Şelimbăr, se va furniza apă la presiune scăzută fiind posibil ca apartamentele de la etajele superioare să fie afectate de lipsa apei”, a spus Roth.

În zonele învecinate acestor cartiere sunt posibile scăderi ale presiunii apei, mai spun reprezentanţii Apă Canal Sibiu.

Mai multe echipaje intervin pentru remedierea situaţiei, însă este vorba de o lucrare mare, iar până la ora transmiterii acestei ştiri doar s-a golit conducta.

Taguri:
apă,
avarie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici