Mii de pachete cu ţigări, găsite în locuinţa unei femei de 75 de ani, inclusiv în frigider

O femeie în vârstă de 75 de ani, dintr-o comună de lângă Mangalia, a fost reţinută de poliţişti după ce în casa ei au fost descoperite aproximativ 3.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, inclusiv frigiderul din locuinţa acesteia fiind plin cu ţigări.

223 afișări
Imaginea articolului Mii de pachete cu ţigări, găsite în locuinţa unei femei de 75 de ani, inclusiv în frigider

Mii de pachete cu ţigări, găsite în locuinţa unei femei de 75 de ani, inclusiv în frigider

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, lucrătorii Biroului de Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Mangalia au făcut, joi dimineaţă, trei percheziţii domiciliare - două la Mangalia şi una în satul Arsa, comuna Albeşti. La casa din satul Arsa locuieşte o bătrână în vârstă de 75 de ani, în locuinţa căreia au fost găsite 54.580 de ţigări fără timbru fiscal românesc, de provenienţă Bulgaria şi Ucraina.

"Femeia avea ţigări peste tot în casă, inclusiv în frigider, şi nu a putut prezentata documente justificative, existând astfel suspiciuni că provin din contrabandă", spun reprezentanţii IPJ Constanţa.

La celelalte două adrese din Mangalia la care au fost făcute descinderi şi care aparţin unor bărbaţi de 49 şi 45 de ani au mai fost descoperite alte 8.600 de ţigarări de contrabandă.

Septuagenara, împreună cu fiul ei, în vârstă de 46 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru evaziune fiscală şi contrabandă, în timp ce ceilalţi doi bărbaţi au fost amendaţi şi le-au fost confiscate ţigările.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici