Video Mii de pachete cu ţigări, ridicate de poliţişti în urma percheziţiilor de la Constanţa

Peste 5.000 de pachete cu ţigări de contrabandă şi o cantitate mare de băuturi alcoolice, articole de îmbrăcăminte şi parfumuri contrafăcute au fost ridicate, miercuri, de poliţişti în urma percheziţiilor domiciliare desfăşurate în judeţul Constanţa.

21 afișări

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, 17 ofiţeri de poliţie ai Serviciului de investigare a Fraudelor au descins, miercuri dimineaţă, simultan în patru locuinţe din municipiul Constanţa, acţiunea vizând identificarea persoanelor care se ocupă cu comerţul ilegal de ţigarete netimbrate sau cu banderole de marcaj străine, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, ofiţerii de poliţie judiciară sprijiniţi de luptătorii DIAS au descoperit la adresele respective 5.401 de pachete cu ţigări, de diferite mărci, netimbrate sau cu banderole de marcaj din Ucraina, Rusia sau Republica Moldova, în valoare de aproximativ 50.000 de lei, 95 de sticle cu băuturi alcoolice netimbrate sau cu banderole de marcaj străine, 100 de parfumuri contrafăcute, 50 de articole de îmbrăcăminte contrafăcute precum şi alte bunuri, toate produsele fiind ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Percheziţiile domiciliare au avut loc în judeţele Argeş, Prahova şi Constanţa pentru destructurarea unei reţele care se ocupa activităţi ilegale de comerţ cu produse accizabile. În cele trei judeţe, poliţiştii au făcut 30 de percheziţii, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 500.000 de euro.

De asemenea, poliţiştii au identificat în acest caz şapte suspecţi care sunt cercetaţi, în prezent, pentru evaziune fiscală şi punerea în circulaţie în mod ilegal de mărfuri fără acordul titularului de drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici