Mii de români au asistat la slujba de Înviere şi au luat de la biserici Lumina Sfântă - GALERIE FOTO

Mii de români au mers, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la biserică, au asistat la slujba de Înviere şi au luat Lumina Sfântă.

417 afișări
Imaginea articolului Mii de români au asistat la slujba de Înviere şi au luat de la biserici Lumina Sfântă - GALERIE FOTO

Mii de români au asistat la slujba de Înviere şi au luat de la biserici Lumina Sfântă (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Mii de români din întreaga ţară au participat la slujbele ce au avut loc la biserici, în ciuda vremii ploioase din majoritatea zonelor ţării.

GALERIE FOTO

Mii de credincioşi s-au adunat, sâmbătă, în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim pentru a participa la ceremonia coborârii Luminii Sfinte a Învierii, cu ocazia Paştelui ortodox. Ceremonia, simbol al eternităţii, păcii şi Învierii lui Hristos, este unul dintre momentele esenţiale ale tradiţiei liturgice ortodoxe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici