Mijloacele de transport în comun din Bucureşti, luate cu asalt de controlori şi de poliţişti locali. Ce au vrut să demonstreze autorităţile

Poliţiştii locali au început controalele în mijloacele de transport în comun care tranzitează Sectorul 6, oferind sprijin controlorilor şi intervenind atunci când călătorii prinşi fără titlu de călătorie devin recalcitraţi şi refuză să se legitimieze. Operaţiunea a avut ca scop integrarea poliţiştilor locali în munca de control.

44603 afișări
Imaginea articolului Mijloacele de transport în comun din Bucureşti, luate cu asalt de controlori şi de poliţişti locali. Ce au vrut să demonstreze autorităţile

Mijloacele de transport în comun din Bucureşti, luate cu asalt de controlori şi de poliţişti locali

O acţiune comună a Direcţiei Generale de Poliţie Locală (DGPL) Sector 6 şi a angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti (STB) a avut loc astăzi, 19 ianuarie, între orele 7.30- 14.00, pe liniile de tramvai 41 şi 44 şi pe liniile de autobuz 162 şi 163.

44 de persoane au fost depistate că circulau fraudulos şi au fost amendate. 36 dintre ele au achitat pe loc suprataxa, în valoare de 80 de lei, după ce poliţiştii le-au cerut să se legitimeze. Restul au fost sancţionate contravenţional cu sume cuprinse între 300 şi 500 de lei.

De asemenea, 9 bucureşteni au primit avertismente scrise pentru nepurtarea măştii de protecţie şi li s-a oferit câte o mască.
Cerşetorii, vânzătorii ambulanţi şi oamenii străzii au fost daţi jos din mijloacele de transport în comun. Cei fără adăpost au fost preluaţi de asistenţii sociali de la DGASPC Sector 6.

Protocolul între DGPL Sector 6 şi STB a fost încheiat pe 12 ianuarie 2022 şi este valabil timp de un. Sectorul 6 este singurul care a răspuns solicitării venite din partea societăţii de transport public.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici