Militar, arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat soţia

Un militar a fost arestat preventiv, vineri, acesta fiind acuzat de tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat soţia în mod repetat, apoi a încercat să se sinucidă, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

665 afișări
Imaginea articolului Militar, arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat soţia

Militar, arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat soţia

Potrivit unui comunicat de presă al biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă Lucian Creastă, plutonier major, subofiţer operativ principal, acesta fiind acuzat de tentativă de omor, cu referire la infracţiunea de violenţă în familie, după ce, în seara de 8 martie, şi-a înjunghiat soţia.

Potrivit comunicatului de presă de vineri, în timp ce se afla la domiciliul său, subofiţerul, aflându-se în stare de ebrietate, şi-a înjunghiat soţia în mod repetat, cu un cuţit de bucătărie, după care a încercat să se sinucidă.

„Militarul în cauză şi persoana vătămată au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale, iniţial la un spital din municipiul Roşiorii de Vede, iar ulterior la Spitalul Judeţean Teleorman. Potrivit concluziilor preliminare emise de către medicul legist, persoana vătămată a suferit leziuni produse prin lovire repetată cu corp dur tăietor, înţepător, care necesită pentru vindecare 40 - 45 de zile de îngrijiri medicale, fiind de natură a-i pune în primejdie viaţa. Cercetarea la faţa locului a fost efectuată de o echipă operativă formată din doi procurori militari”, se arată în comunicat.

Militarul a fost prezentat Tribunalului Militar Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, magistraţii aprobând cererea procurorilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici