Video Militarii români din Afganistan încurajează naţionala României înainte de barajul cu Grecia. Mesajul lor către tricolori - VIDEO

Militarii Batalionului 151 Infanterie, "Lupii negri", care se află în teatrul de luptă din Afganistan, le-au transmis jucătorilor naţionalei României un mesaj de încurajare pentru barajul de calificare la Campionatul Mondial, pe care aceştia îl vor disputa în compania Greciei.

553 afișări

Dotaţi cu steaguri şi cu un fular pe care era imprimat mesajul "Hai, România!", "Lupii negri" şi-au încurajat naţionala ca nişte veritabili suporteri aflaţi pe stadion.

"România", "Ole, ole, ole, România, victorie" şi "O, o, o, România!" au fost scandările "Lupilor negri". Printre militarii români din Afganistan care au transmis încurajările lor echipei naţionale s-a aflat şi o reprezentantă a sexului frumos.

Ea a avut şi un mesaj către jucătorii antrenaţi de Victor Piţurcă: "Lupii negri din Batalionul 151 Infanterie urează de aici, din Afganistan, echipei naţionale mult succes", le-a transmis tânăra militară.

"Este timpul pentru un nou Mondial. Batalionul 151 urează succes echipei naţionale a României. Ne vedem la Rio!", a fost un alt mesaj transmis de un militar român care luptă în Afganistan.

Partida Grecia - România contând pentru manşa tur a play-off-ului Cupei Mondiale se va disputa, vineri, de la ora 21.45, pe stadionul "Giorgios Karaiskakis" din Pireu, returul fiind programat pe Arena Naţională la 19 noiembrie, începând cu ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici