Militarul din Bistriţa-Năsăud a murit în urma unui infarct miocardic

Medicii legişti au stabilit că militarul din Prundu Bârgăului care a murit, luni, în timpul serviciului de gardă la o unitate militară din Bistriţa-Năsăud, a suferit un infarct miocardic, cauza acestuia fiind o insuficienţă respiratorie.

83 afișări
Imaginea articolului Militarul din Bistriţa-Năsăud a murit în urma unui infarct miocardic

Militarul din Bistriţa-Năsăud a murit în urma unui infarct miocardic (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Medicul legist Ioan Pintea de la Serviciul de Medicină Legală Bistriţa-Năsăud a declarat, marţi, că în urma autopsiei s-a stabilit că bărbatul a murit ca urmare a unui infarct miocardic.

"Aceasta este concluzia noastră după primele investigaţii. Urmează să mai facem şi alte expertize, însă este clar că motivele morţii sale sunt de natură medicală", a declarat dr. Pintea.

Potrivit Biroului de Presă al Parchetului Militar Cluj, instituţia care investighează cauzele morţii militarului Cristian Hangan (32 de ani), acesta a fost văzut de către colegi luni, în jurul orei 6.00, "în perfectă stare de sănătate", o oră mai târziu el fiind găsit mort în post.

Cristian Hangan era sergent major şi lucra de unsprezece ani la Unitatea Militară 1518 din Prundu Bârgăului, care face parte din Brigada 81 Mecanizată Bistriţa. El era căsătorit şi avea un copil de cinci ani.

Maiorul Mihai Mărăndel, de la Brigada 81 Mecanizată Bistriţa, a declarat că unitatea militară va sprijini familia bărbatului pentru înmormântare.

Citeşte şi:

Bistriţa-Năsăud: Un militar a murit în timp ce făcea de pază

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici