Ministerul Afacerilor Externe avertizează că o grevă va afecta transportul aerian din Franţa în perioada 6-9 februarie

Ministerul Afacerilor Externe avertizează românii care doresc să călătorească în Franţa cu avionul că în perioada 6 – 9 februarie va fi declanşată o grevă care ar putea afecta zborurile de pe toate aeroporturile din această ţară.

171 afișări
Imaginea articolului Ministerul Afacerilor Externe avertizează că o grevă va afecta transportul aerian din Franţa în perioada 6-9 februarie

Ministerul Afacerilor Externe avertizează că o grevă va afecta transportul aerian din Franţa în perioada 6-9 februarie (Imagine: Arhiva Mediafax foto)

Potrivit sursei citate, mai multe sindicate ale piloţilor şi personalului navigant din Franţa vor iniţia o grevă în perioada 6-9 februarie.

Românii care au programate zboruri către sau provenind din Franţa, în această perioadă, sunt sfătuiţi să contacteze, în prealabil, compania aeriană pentru reconfirmarea orarului de zbor.

Air France apreciază ca va trebui să reducă numărul de zboruri programate şi nu exclude anulări de ultim moment şi întârzieri, avertizează MAE.

Compania franceză recomandă călătorilor să îşi schimbe data zborului fără plata unor taxe suplimentare. Detalii despre programul de zbor pot fi obţinute de pe site-ul Air France.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici