Ministerul Dezvoltării anunţă că 13 noi contracte de finanţare prin POR, de 40 de milioane de lei, au fost semnate

Ministerul Dezvoltării a anunţat luni că au fost semnate 13 noi contracte de finanţare prin POR, în valoare de peste 40 de milioane de lei.

297 afișări
Imaginea articolului Ministerul Dezvoltării anunţă că 13 noi contracte de finanţare prin POR, de 40 de milioane de lei, au fost semnate

Potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării, au fost semnate 13 noi contracte de finanţare, în valoare totală nerambursabilă de 40.137.726,32 lei, prin Programul Operaţional Regional (POR).

Dintre acestea, 6 proiecte vizează modernizarea infrastructurii sociale şi recreative, precum şi eficientizarea energetică din: comuna Dumitreşti (jud. Vrancea), pentru reabilitarea energetică a clădirii administrative, municipiul Călăraşi, pentru incluziunea socială a copiilor din Complexul de Servicii Comunitare pentru Copiii cu Handicap Sever Călăraşi, municipiul Sebeş (jud. Alba), pentru reabilitarea spaţiului public urban şi a zonei pietonale pe strada Alunului, municipiul Moineşti (jud. Bacău), pentru amenajarea unui spaţiu de joacă pentru copii în Parcul Tei, Fundaţia „Hand of Help” (jud. Botoşani), pentru „Închiderea Centrului de Plasament Hand of Help Botoşani şi crearea unor alternative de tip familial - Proiect 1” şi Parohia Reformată Jebucu (jud. Sălaj), pentru închiderea Centrului de plasament prin înfiinţarea unui centrul de zi şi a unei case de tip familial pentru copii.

Alte 7 proiecte au ca obiectiv promovarea spiritului antreprenorial, prin dezvoltarea activităţii şi achiziţia de echipamente moderne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici