Ministerul Dezvoltării - Salariul mediu brut în instituţie a fost în 2008 de 4746 lei

Ministerul Dezvoltării Regionale susţine că, în instituţie, salariul mediu brut lunar în 2008 a fost de 4746 lei, incluzând salariul de bază, spor de vechime, indemnizaţie de conducere şi salariu de merit, şi nu de 8180 de lei, aşa cum menţiona un document guvernamental difuzat de presă.

90 afișări
Imaginea articolului Ministerul Dezvoltării - Salariul mediu brut în instituţie a fost în 2008 de 4746 lei

Ministerul Dezvoltării -Salariul mediu brut în instituţie a fost în 2008 de 4746 lei, nu de 8180 lei (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, potrivit ministerului, salariul mediu brut pe lună în anul 2008, cu toate sporurile şi prima de vacanţă incluse, a fost de 6.805 lei.

"Precizăm că în 2008, au fost plătite şi primele de vacanţă restante din perioada 2001 – 2006 atât pentru angajaţii MDRL, cât pentru persoane care lucrează acum în alte instituţii, dar care în perioada 2001 – 2006 au lucrat în Ministerul Dezvoltării şi Prognozei, Ministerul Integrării Europene, ale căror obligaţii au fost preluate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei", precizează Ministerul Dezvoltării.

Un document guvernamental difuzat miercuri indica faptul că, în 2008, salariul mediu lunar calculat pe persoană în Ministerul Dezvoltării a fost de 8180 lei.

Potrivit documentului, salariile în instituţiile finanţate integral de la bugetul de stat în 2008 au fost de la1693 de lei la Consiliul Economic şi Social până la 9926 lei la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ). Sumele nu includeau sporurile.

Citeşte şi:

Magistraţii conduc în topul salariilor bugetarilor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici