Ministerul Educaţiei: Zeci de mii de elevi şi preşcolari, confirmaţi cu Covid-19

  • Aproape 27.000 de elevi şi preşcolari sunt confirmaţi cu Covid, a anunţat vineri Ministerul Educaţiei.
  • La aceştia se adaugă peste 7.000 de angajaţi din şcoli şi grădiniţe.
551 afișări
Imaginea articolului Ministerul Educaţiei: Zeci de mii de elevi şi preşcolari, confirmaţi cu Covid-19

Ministerul Educaţiei: Zeci de mii de de elevi şi preşcolari, confirmaţi cu Covid-19

Ministerul Educaţiei anunţă că, vineri, la nivel naţional, 108 unităţi de învăţământ, adică 0,61% din numărul total, şi 3.576 de clase/grupe, 2,6% din numărul total, funcţionează în sistem online.

Sunt confirmaţi cu Covid 26.974 de elevi şi preşcolari, adică 0,93% din numărul total, dar şi 7.307 persoane angajate în sistemul de învăţământ preuniversitar, care reprezintă 2,7% din numărul total.

Datele furnizate de minister arată că cei mai mulţi elevi infectaţi sunt în Bucureşti (4994), Cluj (2081) şi Timiş (1984).

De asemenea, cele mai multe unităţi în sistem online sunt în Timiş (28), Bucureşti şi Cluj (câte 14).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
elevi,
covid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici