Ministerul Sănătăţii, apel către bucureşteni pentru donare de sânge: Ziua Naţională înseamnă solidaritate

Ministerul Sănătăţii a lansat un apel către bucureşteni, de Ziua Naţională a României, pentru ca în minivacanţa de 1 Decembrie să meargă să doneze sânge.

103 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii, apel către bucureşteni pentru donare de sânge: Ziua Naţională înseamnă solidaritate

Ministerul Sănătăţii, apel către bucureşteni pentru donare de sânge: Ziua Naţională înseamnă solidaritate (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

"La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Ziua Naţională înseamnă solidaritate. Putem transforma această idee în ceva palpabil şi cuantificabil, în unităţi de sânge. În spitalele din România sunt mii de pacienţi care au nevoie de sânge şi îi putem ajuta printr-un gest simplu, care nu costă nimic. Ministerul Sănătăţii şi Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti lansează un apel către toţi bucureştenii pentru ca în această minivacanţă de 1 decembrie să meargă să doneze sânge. Medicii atrag atenţia că şi în perioada vacanţelor şi zilelor libere, nevoia de sânge din spitale se menţine la un nivel ridicat, în vreme ce numărul de donatorilor scade substanţial. Astfel, pentru a reduce deficitul, Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti va fi deschis pe data de 2 decembrie", transmite Ministerul Sănătăţii pe pagina de Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici