Ministerul Sănătăţii ar putea avea trei secretari de stat. Unul s-ar putea ocupa de promovarea noii legi a sănătăţii

Ministerul Sănătăţii ar putea avea trei secretari de stat, faţă de situaţia din prezent când funcţiile sunt deţinute de Adrian Streinu-Cercel şi Cristian Irimie, un al treilea secretar de stat urmând să se ocupe de promovarea noii legi a sănătăţii.

364 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii ar putea avea trei secretari de stat. Unul s-ar putea ocupa de promovarea noii legi a sănătăţii

Ministerul Sănătăţii ar putea avea trei secretari de stat. Unul s-ar putea ocupa de promovarea noii legi a sănătăţii (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ministrul Sănătăţii ar putea avea trei secretari de stat, dacă Vasile Cepoi va accepta să să facă parte din noua echipă, având rolul de a promova noua lege a sănătăţii.

Vasile Cepoi ar vrea să ocupe un post vacant, nu să înlocuiască pe cineva.

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi, Vasile Cepoi, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că a fost chemat în Capitală pentru a i se propune funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Vasile Cepoi a spus că a avut o întâlnire la Cotroceni, în care i s-a propus funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. El a precizat că nu a luat încă o decizie dacă acceptă funcţia de secretar de stat.

"Nu am luat încă o decizie, mai sunt unele aspecte de discutat", a spus Vasile Cepoi.

În prezent, ambele posturi de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii sunt ocupate, de către profesorul Adrian Streinu-Cercel şi Cristian Irimie.

Anterior, surse din PDL au declarat pentru MEDIAFAX că şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi, Vasile Cepoi, ar urma să fie numit secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, el având o întâlnire la Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu.

Potrivit surselor citate, Vasile Cepoi a fost, miercuri dimineaţă, la Cotroceni, unde s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu. Cepoi a fost însoţit de Tudor Ciuhodaru.

Informaţia a fost confirmată de Tudor Ciuhodaru, care a spus că merge la Guvern "împreună cu secretarul de stat Cepoi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici