Ministerul Sănătăţii va relua proiectul de lege privind vânzarea cabinetelor medicale

Ministerul Sănătăţii va propune Guvernului o ordonanţă de urgenţă prin care să fie reluată vânzarea cabinetelor medicale, a declarat, sâmbătă, la Sfântu-Gheorghe, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

1 afișare
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii va relua proiectul de lege privind vânzarea cabinetelor medicale

Ministerul Sănătăţii va relua proiectul de lege privind vânzarea cabinetelor medicale

Eugen Nicolăescu a spus că, atât timp cât Curtea Constituţională a declarat neconstituţională legea privind vânzarea cabinetelor medicale, Ministerul Sănătăţii nu a avut ce face.

“Sigur, am făcut ceva şi probabil că în circa o lună de zile Ministerul Sănătăţii va propune Guvernului o ordonanţă de urgenţă prin care să reluăm tema vânzării cabinetelor medicale, dar, sigur, în spiritul Constituţiei”, a spus ministrul.

El a explicat că au fost inventariate toate neajunsurile vechii legi, toate punctele de vedere ale Curţii Constituţionale şi s-a încercat elaborarea unui proiect de lege care să răspunde cerinţelor Constituţiei şi să răspundă şi aşteptărilor medicilor.

Nicolăescu a adăugat că Ministerul Sănătăţii vrea să aibă garanţia că, dacă legea va mai fi reclamată la Curtea Constituţională, aceasta nu va fi respinsă din punct de vedere constituţional.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici