Miniştrii Muncii, Educaţiei şi Justiţiei discută cu Boc despre legea salarizării unitare

Miniştrii Muncii, Educaţiei şi Justiţiei au sosit la Guvern, pentru a discuta cu premierul Emil Boc despre ultimele modificări operate la proiectul legii de salarizare unitară, convenite, joi şi vineri, cu sindicatele.

41 afișări
Imaginea articolului Miniştrii Muncii, Educaţiei şi Justiţiei discută cu Boc despre legea salarizării unitare

Miniştrii Muncii, Educaţiei şi Justiţiei discută, la Guvern, cu Boc despre legea salarizării unitare (Imagine: Mediafax Foto)

Proiectele de acte normative pentru care Guvernul îşi va asuma răspunderea au fost depuse la Guvern în jurul orei 11.00 şi au fost analizate, până în prezent, de premierul Emil Boc împreună cu o echipă de specialişti, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse ministeriale.

Premierul a anunţat, miercuri noaptea, că Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament asupra celor trei legi privind educaţia naţională, salarizarea unitară şi reorganizarea agenţiilor guvernamentale cu reducerea cheltuielilor în sectorul public.

Scrisoarea Guvernului privind asumarea răspunderii pe cele trei legi a fost înregistrată la Parlament, iar luni va avea loc o şedinţă a Birourilor Permanente reunite în care va fi stabilit calendarul asumării.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici