Ministru din Cabinetul Cîţu s-a izolat la domiciliu, după ce a intrat în contact cu o persoană cu Covid

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a anunţat joi că s-a izolat la domiciliu, după ce a aflat că a intrat în contact cu o persoană confirmată cu Covid-19.

420 afișări
Imaginea articolului Ministru din Cabinetul Cîţu s-a izolat la domiciliu, după ce a intrat în contact cu o persoană cu Covid

Ministru din Cabinetul Cîţu s-a izolat la domiciliu, după ce a intrat în contact cu o persoană cu Covid

„Am aflat astăzi (joi-n.r.) că am intrat recent în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu COVID-19. Din fericire nu mă simt rău, nu am vreun simptom specific, dar urmez protocolul şi m-am izolat”, a scris pe pagina sa de Facebook Bogdan Gheorghiu.

Acesta a spus că după ce va face testul şi va afla rezultatul, va vedea care este calea de urmat.

„Până atunci, lucrez de acasă, iar echipa mea are grijă ca lucrurile să decurgă normal. Aşa cum scriam dimineaţă, faceţi tot posibilul să rămâneţi sănătoşi”, a mai adăugat ministrul Culturii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici