Ministrul Apărării, despre activarea rezerviştilor: „Nu suntem într-o asemenea situaţie”

  • Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a declarat miercuri că nu s-a discutat despre activarea rezerviştilor.
  • Declaraţiile au fost făcute înainte de şedinta Consiliului Suprem de Apărare a Ţării în care se va discuta despre criza din Ucraina.
9425 afișări
Imaginea articolului Ministrul Apărării, despre activarea rezerviştilor: „Nu suntem într-o asemenea situaţie”

Ministrul Apărării, despre activarea rezerviştilor: „Nu suntem într-o asemenea situaţie”

Ministrul Vasile Dîncu susţine că mii de rezerviştii sunt convocaţi în fiecare an pentru verificarea documentelor.

„Activarea rezerviştilor se face în fiecare an, prin rotaţie, este o formă de verificare pe care o facem. În fiecare an există câteva mii de rezervişti care primesc ordin şi este forma de a face un fel de inventar”, a declarat ministrul Dîncu.

Autorităţile nu au discutat despre activarea rezerviştilor în contextul crizei din Ucraina.

În niciun caz nu s-a discutat în acest moment despre activarea rezerviştilor, nu suntem într-o asemenea situaţie”, a precizat ministrul Apărării Naţionale.

Ministrul Vasile Dîncu a participat miercuri la şedinţa de autoevaluare a activităţii Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” pe anul 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici