Ministrul Apărării i-a vizitat la spital pe cei doi militari răniţi în accidentul aviatic

Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, şi şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin, i-au vizitat, marţi seară, la Spitalul Militar Central din Bucureşti, pe căpitanul Daniel Bâlsanu şi pe maistrul militar Marius Nazare, răniţi în catastrofa aviatică produsă luni la aerodromul Tuzla.

119 afișări
Imaginea articolului Ministrul Apărării i-a vizitat la spital pe cei doi militari răniţi în accidentul aviatic

Ministrul Gabriel Oprea în vizită la maistrul militar Marius Nazare (Imagine: mapn.ro)

Potrivit unui comunicat transmis de MApN, ministrul Oprea şi amiralul Marin au discutat cu cei doi militari şi cu medicii care îi tratează, asigurându-se că starea de sănătate a acestora evoluează favorabil.

Căpitanul Daniel Bâlsanu a fost diagnosticat cu contuzii şi traumatisme minore, iar maistrul militar Marius Nazare a fost diagnosticat cu contuzii, traumatisme şi arsuri pe zece la sută din suprafaţa corpului. În prezent, starea de sănătate a militarilor răniţi este bună, precizează MApN într-un comunicat de presă.

Căpitanul Daniel Bâlsanu şi maistrul militar clasa a IV-a Marius Nazare au fost răniţi, iar alţi 12 militari din cadrul Forţelor Aeriene şi Forţelor Navale au decedat în catastrofa aviatică de luni, când o aeronavă AN-2, aparţinând Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene "Aurel Vlaicu" din Boboc, a luat foc pe aerodromul Tuzla.

O comisie de investigaţie tehnică, numită prin ordin al ministrului Apărării, cercetează împrejurările producerii acestei catastrofe aviatice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici