Ministrul Justiţiei a trimis corpul de control la Jilava, după difuzarea unor imagini cu Gigi Becali - VIDEO

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a dispus efectuarea de către Corpul de Control al Ministrului a unei verificări la Penitenciarul Jilava, după difuzarea în presă a unor imagini cu Gigi Becali filmate în interiorul închisorii.

3735 afișări
Imaginea articolului Ministrul Justiţiei a trimis corpul de control la Jilava, după difuzarea unor imagini cu Gigi Becali - VIDEO

Ministrul Justiţiei a trimis corpul de control la Jilava, după difuzarea unor imagini cu Gigi Becali

O echipă de inspectori din cadrul Corpului de Control al Ministrului s-a deplasat la Penitenciarul Jilava, vineri, în baza ordinului de control, informează un comunicat al Ministerului Justiţiei.

Concluziile şi eventualele măsuri care vor fi dispuse vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice după finalizarea Raportului de control, mai spune sursa citată.

În acelaşi timp, Ministerul Justiţiei precizează că orice decizie legată de executarea pedepsei de către o persoană condamnată la pedeapsa închisorii ţine de atribuţiile Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, ale judecătorilor delegaţi cu executarea pedepselor şi instanţelor de judecată.

Gigi Becali a fost sancţionat disciplinar de conducerea Penitenciarului Bucureşti Jilava pentru că a folosit cartela unui deţinut pentru a telefona în afara închisorii, au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP). Conducerea Penitenciarului Jilava i-a suspendat lui Gigi Becali dreptul de a participa la activităţi sportive şi culturale pe o perioadă de 30 de zile.

Sursele citate au precizat că au fost sancţionaţi de conducerea Penitenciarului Jilava şi doi deţinuţi care l-au filmat pe Gigi Becali în penitenciar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici