Ministrul Justiţiei, discuţii cu tinerii înainte de un concert: te poţi distra şi fără droguri

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a discutat cu mai mulţi tineri chiar înainte de un concert desfăşurat la Mioveni. Te poţi distra şi fără droguri, a fost mesajul demnitarului pentru tineri.

169 afișări
Imaginea articolului Ministrul Justiţiei, discuţii cu tinerii înainte de un concert: te poţi distra şi fără droguri

Ministrul Justiţiei, discuţii cu tinerii înainte de un concert: te poţi distra şi fără droguri

Ministrul Gorghiu a vorbit cu tinerii din judeţul Argeş în cadrul dezbaterii „Drogurile la volan = închisoare”, organizate la Mioveni.

„Dacă adulţii ar sta mai des de vorbă cu ei, i-ar înţelege mult mai bine! Am vorbit relaxat aseară două ore şi ceva cu adolescenţi din Argeş. 14-20 de ani. Aproape toţi mi-au spus că ştiu pe cineva care consumă droguri. I-am întrebat: aţi avea curajul să demascaţi un furnizor de droguri? Mulţi au zis că da. Sunt tineri, sunt cool, dar pe umerii lor există o imensă presiune. Care vine fie din familie, fie de la şcoală, din absolut orice cauză. Şi tentaţii sunt peste tot. De la petrecerile unde "prietenul unui prieten" îţi oferă ceva până la colegii care îţi spun că "strici atmosfera" dacă refuzi să consumi. Este terenul fragil pe care traficanţii şi dealerii de droguri îl exploatează la extrem. Şi până la o tragedie de genul celei de la 2 Mai linia de demarcaţie este tare subţire. De aceea, tinerii trebuie să fie informaţi, să ştie unde găsesc sprijin, cum să se ferească”, a transmis ministrul Alina Gorghiu.

După dezbatere, ministrul Justiţiei a mers la concert.

„Împreună am mers, la final, la festivalul Analogue. Atmosferă plăcută, tinerii lasă garda jos şi se simt bine. Poate de aceea, în colţurile festivalurilor de muzică pândesc traficanţii de droguri. Le spun tuturor tinerilor: te poţi distra şi fără droguri”, a precizat Gorghiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gorghiu,
tineri,
droguri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici