Ministrul Justiţiei, întrebat de descinderile DNA la Guvern: Poate vine o vreme a evaluărilor

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat, joi, întrebat de declaraţiile potrivit cărora procurorii DNA au făcut mai multe descinderi la Guvern şi că asta ar putea fi interpretată ca o lovitură de stat, că "poate vine o vreme a evaluărilor".

627 afișări
Imaginea articolului Ministrul Justiţiei, întrebat de descinderile DNA la Guvern: Poate vine o vreme a evaluărilor

Ministrul Justiţiei, întrebat de descinderile DNA la Guvern: Poate vine o vreme a evaluărilor

"În opinia mea ca ministru al Justiţiei, este un subiect extrem de sensibil şi nu-mi permit să-l comentez acum. Poate vine o vreme a evaluărilor, poate vine o vreme în care lucrurile se coagulează în vreun fel, capătă unitate, contur, dar la momentul acesta nu fac astfel de afirmaţii", a declarat Tudorel Toader, întrebat de declaraţiile potrivit cărora DNA a făcut mai multe descinderi la Guvern şi că asta ar putea fi interpretată ca o lovitură de stat.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a sugerat, miercuri, că are dreptate Călin Popescu Tăriceanu, care a pretins că, prin acţiunile procurorilor DNA, se încearcă practic o lovitură de stat, dărâmarea Guvernului şi destrămarea coaliţiei.

"Te duci cu gândul acolo (la o lovitură de stat - n.r.), că e a treia descindere în Guvern, a fost în februarie, a mai fost acum două luni, urmează şi asta. Totuşi, încep mulţi oameni să pună întrebarea - cineva care câştigă alegerile are voie să facă un Guvern sau nu. Sau tot aceleaşi forţe care hotărau înainte, dacă nu vin nişte oameni care le convin lor, fac în aşa fel încât să dispară, să fie un Guvern care de fapt să nu exprime dorinţa legitimă a cetăţenilor şi a Parlamentului, ci să urmărească nişte interese care nu sunt transparente", a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, duminică seara, că prin punerea sub acuzare a doi membri ai Guvernului în „Dosarul Belina”, DNA încearcă o „lovitură de stat” şi dărmarea Cabinetului şi a coaliţiei de guvernare, el acuzând DNA şi de faptul că face poliţie politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici