Ministrul Korodi a primit o mămăligă din porumb modificat genetic

Mai mulţi reprezentanţi ai Greenpeace i-au transmis, miercuri dimineaţă, ministrului Mediului Korody Attila, prin intermediul unui consilier al acestuia, o mămăligă făcută din mălai suspectat că ar fi provenit din porumb modificat genetic, dar şi alte produse agricole de aceeaşi natură.

4 afișări
Imaginea articolului Ministrul Korodi a primit o mămăligă din porumb modificat genetic

Ministrul Korodi a primit o mămăligă din porumb modificat genetic

Consilierul personal al lui Korody, Narcis Jeler, i-a întâmpinat pe reprezentanţii Greenpeace la intrarea în instituţie şi a primit de la ei produsele care îi erau destinate ministrului.

"Pe lângă mămăliga şi coşul de produse suspectate a proveni din culturi modificate genetic, cei de la Greenpeace mi-au mai înmânat şi un document în care ne explicau cum putem interveni pentru a împiedica cultivarea de produse modificate genetic", a declarat agenţiei MEDIAFAX, miercuri după-amiază, Narcis Jeler.

Jeler a precizat că documentul şi produsele i-au fost transmise ministrului, care nu i-a putut primi personal pe cei de la Greenpeace, întrucât era într-o şedinţă.

Activiştii Greenpeace se opun importului şi cultivării de plante modificate genetic în România şi au cerut, în mai multe rânduri, Ministerului Mediului să ia măsuri în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici