Ministrul Muncii, către primării: Identificaţi cazurile vulnerabile în timpul pandemiei şi interveniţi

  • Violeta Alexandru face apel la autorităţile locale pentru a interveni asupra grupurilor vulnerabile
  • Ministrul Muncii ra transmis autorităţilor locale să identificw situaţiile vulnerabile din comunitate şi să intervină.
174 afișări
Imaginea articolului Ministrul Muncii, către primării: Identificaţi cazurile vulnerabile în timpul pandemiei şi interveniţi

Ministrul Muncii, către primării: Identificaţi cazurile vulnerabile în timpul pandemiei şi interveniţi

Violeta Alexandru face apel la autorităţile locale pentru a interveni asupra grupurilor vulnerabile. Autorităţile pot angaja specialişti în asistenţă socială, centrele sociale fiind antrenate pentru activităţi specifice pandemiei.
 
Ministrul Muncii face un apel la autorităţile locale, pentru a identifica situaţiile vulnerabile din comunitate şi să intervină.
 
„Autorităţile publice locale pot contracta, dacă e vorba de o entitate care furnizează servicii sau pot angaja, după caz, dacă sunt persoane fizice, specialişti în asistenţă socială, cu care să ofere sprijinul necesar grupurilor vulnerabile”, spune Alexandru.
 
Violeta Alexandru spune că serviciile de consiliere psihologică ar trebui oferite prin mijloace telefonice.
 
Ministrul a anunţat că centrele de servicii sociale care primesc subvenţii de la Minister, care nu îşi mai pot desfăşura activitatea, au fost antrenate, la solicitarea autorităţilor locale, în activităţile specifice pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici