Ministrul Sănătăţii a fost certat după ce a umblat printr-un spital fără echipament de protecţie

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi delegaţia sa au intrat, marţi, în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov fără echipamentul de protecţie, obligatoriu pentru cei care intră în instituţia medicală pentru a-şi vizita rudele internate. Oficialii de la Minister au fost certaţi la ieşire.

3154 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii a fost certat după ce a umblat printr-un spital fără echipament de protecţie

Ministrul Sănătăţii a fost certat după ce a umblat printr-un spital fără echipament de protecţie

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a fost întrebată, de jurnalişti, la ieşirea din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, de ce a intrat, alături de delegaţia sa, în unitatea medicală fără papucii de protecţie.

„Am intrat într-o secţie care încă nu are pacienţi internaţi”, a explicat Sorina Pintea, făcând referire la faptul că a vizitat Compartimentul de Arşi, din secţia de Chirurgie Plastică.

În momentul în care i s-a atras atenţia că toţi aparţinătorii sunt obligaţi să-şi ia papuci atunci când intră în secţie şi că există şi un anunţ al conducerii spitalului privind măsurile pentru limitarea răspândirii virusului, ministrul Sănătăţii a răspuns că „nu a văzut anunţul pe spital, cum că se limitează accesul”.

Sorina Pintea şi-a cerut scuze pentru că nu a văzut anunţul lipit pe uşa de la intrare.

„Îmi cer scuze, acum l-am văzut”, a mai spus Pintea.

Sorina Pintea s-a aflat, marţi, în vizită la Braşov, unde a văzut cele două paturi pentru arşi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov şi mai apoi s-a întâlnit cu primarul municipiului, George Scripcaru, deputaţi şi senatori, precum şi medici pentru a discuta despre stadiul în care se află proiectul Spitalului Regional Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici