Ministrul Sănătăţii anunţă condiţiile în care se pot face teste COVID-19 în farmacii

  • Farmaciile care vor putea asigura spaţii corespunzătoare vor putea face teste pentru depistarea COVID-19.
  • Testele vor fi puse la dispoziţie de Ministerul Sănătăţii.
523 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii anunţă condiţiile în care se pot face teste COVID-19 în farmacii

Ministrul Sănătăţii anunţă condiţiile în care se pot face teste COVID-19 în farmacii

Farmaciile care vor putea asigura spaţii corespunzătoare vor putea face teste pentru depistarea COVID-19, a anunţat, vineri, la Timişoara, ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

Aceasta  a mai afirmat că ordinul privind testarea pentru COVID-19 în farmacii va clarifica nevoia de circuite din aceste spaţii.

Farmaciile care vor testa vor fi acelea care vor putea asigura un spaţiu corespunzător testării, astfel încât să fie redus la minim riscul de transmitere a infecţiei”, a spus ministrul Sănătăţii.

Mihăilă a precizat că testele vor fi puse la dispoziţie de Ministerul Sănătăţii, prin Direcţiile de Sănătate Publică.

Ministrul Sănătăţii a anunţat că săptămâna aceasta ar urma să fie publicat ordinul privind testarea în farmacii, pentru ca ulterior să fie livrate testele către farmaciile care şi-au manifestat disponibilitatea.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici