Ministrul Sănătăţii va fi operat luni

Ministrul Eugen Nicolăescu va fi operat, luni, la Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL "Prof.dr. Dorin Hociotă" din Bucureşti, din cauza unor probleme de sănătate mai vechi la nivelul septului, sinusurilor şi mucoasei nazale.

28 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii va fi operat luni

Ministrul Sănătăţii va fi operat luni (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o suferinţă mai veche, dar acum s-a acutizat şi am probleme de respiraţie", a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

Ministrul Sănătăţii va fi internat, luni, la Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL "Prof.dr. Dorin Hociotă" din Bucureşti, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale. Operaţia va fi făcută de o echipă condusă de conferenţiar universitar doctor Viorel Zainea, care va fi împuternicit să comunice şi informaţiile referitoare la starea post-operatorie a ministrului Eugen Nicolăescu, a precizat Biroul de presă al Ministerului Sănătăţii Publice.

Comunicatele privind evoluţia stării de sănătate a demnitarului în perioada de convalescenţă şi recuperare vor fi emise de către Biroul de presă al Ministerului Sănătăţii Publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici