Minora de 14 ani dispărută duminică în Capitală a fost găsită în judeţul Bacău, într-un autobuz

Minora de 14 ani Alexandra Dumitru, dispărută duminică în Capitală, a fost găsită, luni seară, în comuna Balcani din judeţul Bacău, într-un autobuz care mergea de la Braşov spre Piatra Neamţ, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

478 afișări
Imaginea articolului Minora de 14 ani dispărută duminică în Capitală a fost găsită în judeţul Bacău, într-un autobuz

Minora de 14 ani dispărută duminică în Capitală a fost găsită în judeţul Bacău, într-un autobuz

Potrivit surselor citate, fata sa află, în prezent, în custodia Poliţiei şi urmează să fie încredinţată părinţilor. Din primele verficări s-a stabilit că ea nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Minora a fost găsită cu sprijinul poliţiştilor de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău, în urma investigaţiilor efectuate de Poliţia Capitalei, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigaţii Criminale din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pe de altă parte, Poliţia Capitalei precizează că a sesizat, legat de acest caz, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 Bucureşti.

Alexandra Dumitru a plecat de acasă, profitând de neatenţia părinţilor, duminică, în jurul orei 17.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici