Minoră din Vaslui, dispărută de trei zile, a fost găsită de poliţişti decedată

O adolescentă de 14 ani, din Vaslui, care a fost dată dispărută în urmă cu două zile de părinţi, a fost găsită, sâmbătă, decedată. Poliţiştii cred că fata a fost ucisă şi au deschis un dosar penal pentru omor, iar o persoană este deja la audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1231 afișări
Imaginea articolului Minoră din Vaslui, dispărută de trei zile, a fost găsită de poliţişti decedată

Minoră din Vaslui, dispărută de trei zile, a fost găsită de poliţişti decedată

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Iulian Petre, a declarat sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că o minoră dată dispărută în 4 mai a fost găsită decedată şi se pare că a fost omorâtă-

„Minora de 14 ani din comuna Ghergheşti care era căutată, dată dispărută din data de 4 mai 2017 a fost găsită decedată pe raza comunei Ivăneşti. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de omor. Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. Persoana băunită de comiterea faptei este audiată în prezent”, a declarat Petre, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Se pare că fata de 14 ani a plecat din Ivăneşti spre Ghergheşti, miercuri seara, în 3 mai. De atunci nu a mai fost văzută, iar părinţii au anunţat Poliţia pe 4 dimineaţa, văzând că fata nu a mai ajuns acasă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici