Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de pe Pasajul de la Piaţa Sudului

Un bărbat în vârstă de 29 de ani s-a aruncat în gol de pe Pasajul de la Piaţa Sudului, în noaptea de vineri spre sâmbătă, chiar în timp ce echipa de negociatori a Poliţiei Capitalei încerca să îl convingă să se dea jos. Din cauza traumatismelor craniene severe acesta a decedat la spital.

3471 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de pe Pasajul de la Piaţa Sudului

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de pe Pasajul de la Piaţa Sudului

"Sesizarea a fost primită în jurul orei 22:00, se preciza că un bărbat stătea pe marginea pasajului de la Piaţa Sudului şi ar vrea să se sinucidă. La faţa locului s-au deplasat atât echipaje ale Poliţiei Rutiere, care au delimitat zona şi au blocat accesul maşinilor pe sub pasaj, iar o echipă de negociatori s-a deplasat la faţa locului pentru a încerca să îl determine pe acesta să renunţe la gestul său. Dar nu s-a putut dialoga cu acesta, era foarte agitat şi nu răspundea niciunor întrebări, iar după aproximativ o oră, o oră şi 10 minute, acesta s-a aruncat şi s-a lovit puternic în zona capului. A fost transportat de urgenţă la spitalul Sfântul Ioan, dar a decedat în cursul nopţii.

Nu cunoaştem încă motivele pentru care el a recurs la acest gest, a fost deschisă o lucrare de moarte suspectă, instrumentată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Urmează ca, luni, să fie efectuată autopsia acestuia. Nu s-a putut lua legătura, până în acest moment, cu familia acestui bărbat, deoarece toţi membii sunt plecaţi în străinătate", a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Ghebaur, reprezntant al Poliţiei Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici