Video Minus 25 grade Celsius în două localităţi din judeţul Covasna

Cele mai scăzute temperaturi din această iarnă din judeţul Covasna, respectiv de minus 25 de grade Celsius, au fost înregistrate, vineri, la Întorsura Buzăului şi în comuna Comandău.

1 afișare

Viceprimarul comunei Comandău, Opra Janos, a declarat, vineri, că, în pofida gerului din zonă, nu se înregistrează probleme privind furnizarea energiei electrice şi a apei potabile.

Localitatea Comandău se află la o altitudine de 1.000-1.100 metri, iar în comună trăiesc 1.100 locuitori în 390 gospodării.

Şi în alte zone ale judeţului Covasna temperaturile au scăzut considerabil, vineri dimineaţă, în municipiul Sfântu Gheorghe fiind minus 18 grade Celsius.

Cea mai scăzută temperatură înregistrată vreodată la Întorsura Buzăului a fost în februarie 2005, când în zonă erau minus 36 grade Celsius.

Vineri dimineaţă, au fost înregistrate minus 25 de grade Celsius şi la Staţia Meteo din Miercurea Ciuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici