Mioara Mantale a fost eliberată din postul de subprefect al Capitalei şi numită inspector

Mioara Mantale a fost eliberată din postul de subprefect al Capitalei şi trecută pe un post de inspector guvernamental, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

156 afișări
Imaginea articolului Mioara Mantale a fost eliberată din postul de subprefect al Capitalei şi numită inspector

Mioara Mantale a fost eliberată din postul de subprefect al Capitalei şi numită inspector (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Guvernul a decis, săptămâna trecută, ca numărul de subprefecţi să fie redus de la două posturi la o singură funcţie în fiecare judeţ, iar în Bucureşti să fie doi subprefecţi în loc de trei.

Ceilaţi doi subprefecţi din Capitală sunt Cristina Ecaterina Coruţ şi Dafinel Mănoiu.

Sursele citate au mai arătat că printre subprefecţii eliberaţi din funcţie se află Kálmán Zoltán (judeţul Argeş), Sarkady Zsolt Csaba (Bihor), Benedek Kaplar Gabor (Covasna), Petrideanu Călin (Cluj), Stoian Nicolae (Arad), Pop Adrian-Constantin (Olt), Angheluţă Cristian (Iaşi), Băncilă Marius (Braşov), Iustian Mircea-Teodor (Constanţa), Nicu Cristian-Costel (Buzău), Bîrsan Cristian (Sălaj), Mungiu Dana (Neamţ), Gorun Tiberiu (Gorj), Florea Paul (Galaţi), Creţuleac Radu (Suceava).

Nistor Mircea a fost mutat din postul de subprefect al judeţului Dâmboviţa în cel de inspector guvernamental.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici