Miracolul din război. Fetiţa născută la metroul din Kiev

  • Un copil s-a născut în staţia de metrou Kiev.
  • Mama este o fată de 23 de ani.
  • Cei doi sunt bine, fiind acum în spital.
3245 afișări
Imaginea articolului Miracolul din război. Fetiţa născută la metroul din Kiev

Un miracol în absurdul războiului din Ucraina. Naşterea unui copil într-o staţie de metrou din Kiev ar putea deveni simbolul vieţii care prevalează asupra morţii şi a distrugerii.

În metroul din Kiev, folosit ca adăpost, s-a născut o fetiţă căreia i s-a dat numele Mia, susţine presa locală. Nu se ştie în ce staţie de metrou s-a născut, dar mama ei, o tânără ucraineană de 23 de ani, ar fi născut într-un pasaj subteran.

Poliţiştii au auzit ţipetele şi au descoperit-o pe femeia în travaliu.. Aât ea, cât şi bebeluşul sunt bine, aflându-se în spital. Prin intermediul reţelelor de socializare, utilizatorii le-au urat copilului şi părinţilor cele diverse urări. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici