Mircea Raicu, înlocuitorul lui Murgeanu în funcţia de viceprimar

Consilierul PDL Mircea Raicu va prelua funcţia de viceprimar al Capitalei, în locul lui Răzvan Murgeanu, acesta fiind cotat în partid cu şansele cele mai mari de a fi numit în această funcţie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PDL.

Urmărește
161 afișări
Imaginea articolului Mircea Raicu, înlocuitorul lui Murgeanu în funcţia de viceprimar

Mircea Raicu, înlocuitorul lui Murgeanu în funcţia de viceprimar

Consilierii municipali vor alege, miercuri, un nou viceprimar în locul lui Răzvan Murgeanu, care şi-a dat demisia de la Primăria Capitalei după ce a fost numit secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei.

În şedinţa de miercuri, Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va lua act de încetarea mandatului lui Răzvan Murgeanu şi de eliberare a funcţiilor de viceprimar şi consilier municipal. Răzvan Murgeanu şi-a dat demisia din funcţiile de viceprimar şi consilier municipal în 21 ianuarie.

Surse din Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) declaraseră, duminică, pentru MEDIAFAX, că cele mai mari şanse pentru a ocupa funcţia de viceprimar al Capitalei le au actualul preşedinte de şedinţă al CGMB, Călin Murg şi consilierul PDL Mircea Raicu.

Numele lui Mircea Raicu a mai fost vehiculat pentru postul de secretar de stat în MAI, funcţie ce a revenit în cele din urmă fostului primar al oraşului Lugoj, Marius Martinescu, dar şi pentru postul de prefect al Capitalei, această funcţie fiind revendicată de organizaţia PDL Sector 4.

Mircea Raicu a candidat din partea PDL la Camera Deputaţilor într-un colegiu Sectorul 4, pierzând, însă, în faţa Danielei Popa. El este, în prezent, consilier general în CGMB.

La sfârşitul anului trecut, Răzvan Murgeanu spunea că este posibil să plece de la Primăria Capitalei, pentru că nu mai face nimic în ultimul timp, precizând că Sorin Oprescu nu are încredere în el şi l-a pus să numere "cuiele şi scaunele" din instituţie. Murgeanu declara atunci că primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, i-a dat la o parte pe toţi viceprimarii şi lucrează cu alţii.

Citeşte şi:

Murgeanu: Este posibil să plec de la Primărie, pentru că Oprescu m-a pus să număr cuiele şi scaunele

Murgeanu demisionează miercuri din funcţia de viceprimar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici