Miron Cozma a părăsit municipiul Petroşani

Fostul lider al minerilor Miron Cozma, eliberat din penitenciar la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a executat zece ani de detenţie, a părăsit, joi seara, municipiul Petroşani, după ce a vizitat mormântul părinţilor săi din Petrila şi a petrecut câteva ore alături de familie, în acelaşi oraş.

3 afișări
Imaginea articolului Miron Cozma a părăsit municipiul Petroşani

Miron Cozma a părăsit municipiul Petroşani

Miron Cozma a părăsit municipiul Petroşani joi, în jurul orei 23.22, respectând astfel condiţia impusă de autorităţi de a tranzita acest municipiu în intervalul orar 23.00-24.00, transmite corespondentul MEDIAFAX.

După ce a stat şapte ore împreună cu familia în apartamentul surorii sale din oraşul Petrila, Miron Cozma a declarat că s-a simţit extraordinar, apreciind că Valea Jiului rămâne pentru el „acasă„.

Cozma a mai spus că a petrecut o zi specială, iar vizita la mormântul părinţilor a ridicat o piatră de pe sufletul său.

Sora lui Miron Cozma, Silvia, a declarat că vizita fratelui său chiar de Sfântu Nicolae a reprezentat o adevărată sărbătoare pentru familie.

Miron Cozma a mers, joi, de la Timişoara la Petrila cu o maşina condusă de un şofer, fiind însoţit şi de iubita sa.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, eliberat duminică din Penitenciarul Rahova după ce a ispăşit zece ani de închisoare pentru subminarea puterii de stat, a primit aprobarea de la Poliţia Petroşani de a tranzita, joi, municipiul pentru a putea ajunge la mormântul părinţilor săi din Petrila.

Miron Cozma va rămâne, în noaptea de joi spre vineri, împreună cu iubita sa şi cumnatul său, la o casă de vacanţă aflată la câţiva kilometri de localitatea hunedoreană Hobiţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici