Misiune de salvare în Munţii Făgăraş: doi turişti au rămas blocaţi într-o zonă periculoasă

O misiune de salvare s-a desfăşurat duminică seara în Munţii Făgăraş. Salvamontiştii din Sibiu au ajutat doi turişti blocaţi într-o zonă periculoasă să ajungă la Bâlea.

432 afișări
Imaginea articolului Misiune de salvare în Munţii Făgăraş: doi turişti au rămas blocaţi într-o zonă periculoasă

Misiune de salvare în Munţii Făgăraş: doi turişti au rămas blocaţi într-o zonă periculoasă

Misiunea a fost lansată după ce un alpinist, aflat în zona Capra, a solicitat ajutorul salvamontiştilor.

Turistul era în pericol după ce i s-au rupt colţarii, au relatat salvatorii.

„Salvamontiştii i-au recuperat pe cei doi şi i-au coborât în siguranţa la Baza Salvamont Bâlea, unde le vor asigura refacerea echilibrului termic şi vor analiza împreună dacă îşi vor continua drumul către Argeş unde au maşină sau vor înnopta la Bâlea”, au povestit cei de la Salvamont.

Pe parcursul zilei, salvamontiştii din întreaga ţară au avut peste 40 de intervenţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
făgăraş,
salvamont,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici