Misiune nocturnă de căutare a unor persoane rătăcite într-o pădure din Neamţ

  • O misiune nocturnă de căutare a unor persoane rătăcite s-a desfăşurat într-o pădure din judeţul Neamţ.
  • Cei dispăruţi au fost găsiţi pe un drum forestier.
  • Incidentul a avut loc în comuna Poiana Teiului.
120 afișări
Imaginea articolului Misiune nocturnă de căutare a unor persoane rătăcite într-o pădure din Neamţ

Misiune nocturnă de căutare a unor persoane rătăcite într-o pădure din Neamţ

Reprezentanţii ISU Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că trei persoane s-au rătăcit în pădurea din localitatea Petru Vodă.

La faţa locului au fost trimise „forţe şi mijloace de intervenţie de forţe şi mijloace de intervenţie de la Garda nr 2 de Intervenţie Poiana Teiului, SVSU Poiana Teiului, Ocolul Silvic Poiana Teiului, IPJ şi IJJ.”

Cele trei persoane, o femeie şi doi adolescenţi, au fost găsite pe drumul forestier Slătiorul, din apropierea Mănăstirii Petru Vodă. Acestea au fost duse la mănăstire unde au fost cazate. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, au precizat reprezetanţii ISU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pădure,
misiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici