Miss Japonia renunţă la trofeu după ce s-a aflat că are o relaţie cu un bărbat căsătorit

Karolina Shiino a câştigat concursul în ianuarie şi ulterior a stârnit o dezbatere naţională deoarece s-a născut în Ucraina.

498 afișări
Imaginea articolului Miss Japonia renunţă la trofeu după ce s-a aflat că are o relaţie cu un bărbat căsătorit

Miss Japonia renunţă la trofeu după ce s-a aflat că are o relaţie cu un bărbat căsătorit

Câştigătoarea concursului de frumuseţe Miss Japonia a renunţat la coroana ei după ce un tabloid a dezvăluit relaţia ei cu un bărbat căsătorit, potrivit BBC.

Karolina Shiino, în vârstă de 26 de ani, a fost încoronată Miss Japonia în urmă cu două săptămâni şi a stârnit ample dezbateri publice Unii au salutat performanţa străinei naturalizate, însă cei mai mulţi au considerat că ea nu reprezintă idealurile tradiţionale privind frumuseţea din Japonia.

În mijlocul dezbaterii, o revistă a publicat informaţia potrivit căreia tânăra are o aventură cu un influencer şi un medic căsătorit. Bărbatul nu a comentat informaţia.

Iniţial, Shiino s-a apărat spunând că nu ştia că bărbatul este căsătorit. Totuşi, luni, organizatorii concursului au anunţat că ea a recunscut că ştie despre familia bărbatului. Karolina Shiino a prezentat scuze şi apoi a renunţat la titlul de Miss Japonia. Asociaţia care organizează concursul a anunţat că poziţia de Miss Japonia va rămâne neocupată în acest an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
miss,
japonia,
trofeu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici