Miss Tourism România este salvator montan şi s-a vaccinat cu a treia doză

  • RoVaccinare face publică imaginea cu Adina Kofă, asistent medical generalilst şi voluntar la Salvamont Maramureş, care s-a vaccinat cu doza a treia.
  • Adina este Miss Tourism România şi va reprezenta ţara noastră la concursul mondial din China.
825 afișări
Imaginea articolului Miss Tourism România este salvator montan şi s-a vaccinat cu a treia doză

FOTO Ro Vacccinare/Facebook

Adina Kofă are 24 de ani, este asistent medical generalist şi voluntar la Salvamont Maramureş.

De 4 ani lucrează la Compartimentul Primiri Urgenţe CPU al Spitalului de Recuperare Borşa şi de 3 ani este voluntar în cadrul ISU Maramureş.

Adina s-a vaccinat recent cu doza 3 de vaccin împotriva COVID-19.

Adina Kofă promovează frumuseţile României şi meleagurile maramureşene, fapt care i-a adus anul acesta titlul de Miss Tourism România, iar anul viitor va reprezenta România la concursul mondial din China.

De asemenea, este implicată în campania de vaccinare şi discută cu pacienţii care se prezintă la spitalul local despre beneficiile vaccinării.

În acelaşi timp, Adina Kofă studiază ingineria silvică în cadrul Facultăţii de Horticultură de la USAMV Cluj, dar pasiunea ei cea mai mare este aviaţia, pasiune care a prins aripi în cadrul voluntariatului Salvamont.

„România este extrem de frumoasă, în special văzută din elicopter. Cel mai bun mod de a mă proteja pe mine şi pe cei din jur a fost să mă vaccinez", a transmis Adina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici